۱۴۰۳/۰۲/۲۹

اردوی بازدید دانشجویی دانشگاه لرستان از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز پنجشنبه 27 اردیبهشت ماه 1403 با حضور تعداد 80 دانشجوی دختر دانشگاه لرستان اردوی نمایشگاه بین‌المللی کتاب در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

در این اردو که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه با همکاری مدیریت پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی زیرمجموعه کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد، حسن صالحی‌راد و مهدی امید، مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراد رحیمی رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشگاه و جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه لرستان، دانشجویان را همراهی کردند.

گفتنی است دانشجویان به مدت 8 ساعت از غرفه‌های نمایشگاهی کتاب تهران بازدید نموده و کتاب‌های مورد نیاز را تهیه کردند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۹ - ۰۸:۲۰