اردوی زیارتی قم برای جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۸

اردوی زیارتی، فرهنگی برای جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه لرستان به مقصد قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردوی زیارتی در روز جمعه 28 اردیبهشت‌ماه سال جاری با حضور 80 دانشجوی دختر دانشگاه لرستان با برنامه‌ریزی مدیریت پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان که زیر مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه است و همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

حسن صالحی‌راد و مهدی امید مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و مراد رحیمی رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشگاه در این اردو به همراه اعضای شورای فرماندهی بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان دانشجویان را همراهی کردند. در این در این اردو مسابقه از مفاهیم قرآن و آیات و روایات و پرسش و پاسخ دانشجویی انجام شد.

برگزاری اردوهای زیارتی از اولویت های فرهنگی و اجتماعی مورد تأکید رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) است؛ زیرا باعث ترویج هرچه بیشتر آموزه‌های دینی در سطح دانشجویان می‌شود.

۱۴۰۳/۰۲/۲۸ - ۲۰:۵۴