بازدید نماینده الیگودرز از پروژه در حال تکمیل پژوهشکده گیاهان دارویی این شهرستان

۱۴۰۳/۰۲/۲۸

دکتر محمد خدابخشی، نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی از پروژه در حال تکمیل پژوهشکده گیاهان دارویی الیگودرز که از مجموعه‌های وابسته به دانشگاه لرستان است، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز جمعه، 28 اردیبهشت‌ماه، دکتر محمد خدابخشی، نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر محمدرضا راجی، مدیر پژوهشکده گیاهان دارویی الیگودرز از بخش‌های مختلف در حال تکمیل این پژوهشکده، بازدید کردند.

این پروژه در حال تکمیل است و در آینده افتتاح خواهد شد.

در این بازدید، دکتر محمد خدابخشی، نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی، توضیح داد تولید گیاهان دارویی از مزیت‌های نسبی شهرستان الیگودرز است و ایجاد پژوهشکده در راستای توجه به این مزیت است.

وی توضیح داد گسترش کشت گیاهان دارویی به روش علمی در شهرستان الیگودرز می‌تواند باعث کاهش نرخ بیکاری و افزایش تولید و اشتغال در این شهرستان بشود.

نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی تشریح کرد وجود این پژوهشکده می‌تواند باعث علمی‌تر و مدرن‌ترشدن کشت گیاهان دارویی بشود و آموزش‌های علمی به کشاورزان ارائه شود.

دکتر خدابخشی تصریح کرد این پروژه می‌تواند محرک توسعه در شهرستان الیگودرز شود.

وی از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) به خاطر همکاری صورت گرفته، سپاس‌گزاری کرد.

فرصتی برای مهارت‌افزایی

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این بازدید در سخنانی توضیح داد وجود این پژوهشکده در شهرستان الیگودرز می‌تواند یک فرصت و ظرفیت برای گسترش مهارت‌افزایی در این شهرستان باشد.

دکتر نظری تصریح کرد پژوهشکده گیاهان دارویی می‌تواند کارگاه‌های گوناگون برای آموزش علمی کشاورزان و دامداران در رابطه با کشت گیاهان دارویی برگزار کند.

وی در سخنانش از وزیر علوم، نماینده الیگودرز در مجلس و استانداری لرستان، سپاس‌گزاری کرد.

الیگودرز، مستعد برای کشت گیاهان دارویی است

دکتر محمدرضا راجی، مدیر پژوهشکده گیاهان دارویی الیگودرز در این بازدید در سخنانی توضیح داد الیگودرز از جهات متعدد مستعد تولید و توسعه کشت گیاهان دارویی است.

دکتر راجی تشریح کرد پژوهشکده به دنبال ترویج کشت گیاهان دارویی است.

وی تلنگر زد که کشور در بحث تولیدات گیاهان دارویی خودکفا نشده است و این ضرورت کار را چند برابر می‌کند.

دکتر محمدرضا راجی تولید گیاهان دارویی را یک نیاز مهم اثربخش در حوزه درمان دانست.

وی خبر داد تولید، فرآوری و بازاریابی در فعالیت‌های این پژوهشکده تعریف شده‌ است.

گفتنی است تاکنون برای ساخت این پژوهشکده که در حال تکمیل است نزدیک به 9 میلیارد تومان اعتبار، هزینه شده است.

۱۴۰۳/۰۲/۲۸ - ۲۲:۴۵