انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۷

انتخابات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 26 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن اجتماعات شهید شکوهی دانشکده ادبیات و اقتصاد دانشگاه لرستان، چهاردهمین انتخابات شورای مرکزی و هیئت نظارت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با حضور حسن صالحی‌راد و مهدی امید، مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، داریوش موحدی‌فر، نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان کشور، مراد رحیمی، رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشگاه لرستان،جواد انصاری، نماینده هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه لرستان و محمدامین حسنوند دبیر جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد.

پس از برگزاری انتخابات، در نشست منتخبین و با رای‌گیری اعضای جدیدِ شورای مرکزی، محمدامین حسنوند به عنوان دبیرکل تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان، انتخاب شد.

دیگر اعضای شورای مرکزی، مسئولیت واحدهای زیر را برعهده گرفتند:

_ علیرضا دهقان: قائم مقام دفتر و دبیر واحد آموزش.

_ امیرعلی ملکی: دبیر واحد سیاسی.

_ رامین بهادری: دبیر واحد تشکیلات.

_ امیر آبکتی: دبیر واحد روابط عمومی.

گفتنی است شکوفه صمدی‌نیا متصدی دبیری واحد خواهران و محدثه سادات‌اسماعیلی به عنوان قائم مقام و مسئول واحد فرهنگی منصوب شدند.

همچنین رضا کلانتری و فاطمه بازوند، هیئت نظارت دفتر جاد لرستان را تشکیل خواهند داد.

۱۴۰۳/۰۲/۲۷ - ۱۳:۵۴