رئیس دانشگاه لرستان از پروژه در حال ساخت تقاطع غیرهم‌سطح ورودی سایت مرکزی این دانشگاه بازدید کرد

۱۴۰۳/۰۲/۲۶

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه و یوسف عباسی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان و مدیر حراست این دانشگاه از پروژه در حال ساخت تقاطع غیرهم‌سطح ورودی سایت مرکزی دانشگاه لرستان واقع در منطقه کمالوند و کهریز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید، بعدازظهر سه‌شنبه، 25 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان در این بازدید با پیمانکار و نیروهای پروژه که مشغول فعالیت بودند گفت‌وگو کرد.

این پروژه بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. بیش از 30 میلیارد تومان تاکنون برای ساخت پروژه هزینه شده است.

پروژه که تکمیل آن از مصوبات سفر رئیس‌جمهور (دکتر رئیسی) به استان لرستان بوده است مراحل پایانی ساخت خود را سپری می‌کند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۶ - ۰۵:۵۴