کارگاه از مقاله‌خوانی تا مقاله‌نویسی توسط مراکز رشد و نوآوری دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۶

کارگاه آموزشی از مقاله‌خوانی تا مقاله‌نویسی، توسط مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان و مرکز نوآوری این دانشگاه که هر دو زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان فعالیت می‌کنند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه، روز چهارشنبه، 26 اردیبهشت‌ماه سال جاری، با تدریس دکتر صبا دلیران در سالن اجتماعات ساختمان مراکز رشد و نوآوری دانشگاه لرستان برگزار شد.

مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری و مدیر مرکز نوآوری این دانشگاه، دکتر سروش آزادبخت است.

گزارش ارسالی دکتر سروش آزادبخت، مدیر مرکز نوآوری دانشگاه لرستان از این رویداد را بخوانید:

«در راستای رسالت‌­های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در خصوص برگزاری دوره­‌ها و مهارت­‌ها جهت توانمندسازی دانشجویان برای ورود به عرصه کار و کارآفرینی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه برای تعدادی از دانشجویان علاقه‌مند با مدرسی سرکار خانم دکتر صبا دلیران، عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه لرستان به مدت 3 ساعت اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی از «مقاله خوانی تا مقاله نویسی» نمودند.

در این کارگاه شرکت‌­کنندگان با نحوه سرچ کردن مقالات، روش­‌های دانلود مقالات، تکنیک­‌های انتخاب مقاله مناسب، فنون ترجمه کردن مقالات، تحلیل روش­‌های گزارش‌نویسی و مروری بر نکات مقاله‌نویسی آشنا شدند».

۱۴۰۳/۰۲/۲۶ - ۱۲:۲۴