نشست هم‌اندیشی مربیان استانی طرح اندیشه تمدن‌ساز با حضور مدیر امور دروس معارف نهاد رهبری دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۶

با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه شریفی‌دوست، مدیر امور دروس معارف اسلامی نهاد رهبری دانشگاه‌های کشور، نشست هم‌اندیشی مربیان استانی (استان لرستان) طرح اندیشه تمدن‌ساز، به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، بعدازظهر روز سه‌شنبه، 25 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، مربیان طرح اندیشه‌ تمدن‌ساز، دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را مطرح کردند و حجت‌الاسلام و المسلمین شریفی‌دوست، به پرسش‌ها پاسخ داد.

الزامات تحقق کامل دانشگاه اسلامی و راهکارهای ارتقای نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در حرکت جامعه به سوی تمدن‌سازی نوین اسلامی، از مباحثی بود که توسط حجت‌الاسلام و المسلمین شریفی‌دوست، مطرح شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند.

در این نشست، حجت‌الاسلام و المسلمین حاتمی‌کن‌کبود توضیح داد سرمایه اصلی نهاد رهبری دانشگاه‌ها، گروه معارف اسلامی است.

وی درباره نقش مهم گروه‌های معارف و دروس معارف در اسلامی‌سازی کامل دانشگاه‌ها سخن گفت.

۱۴۰۳/۰۲/۲۶ - ۰۵:۴۲