خانه محیط زیست دانشگاه لرستان خانه برتر محیط زیستی استان لرستان شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۶

خانه محیط زیست دانشگاه لرستان که مدیریت آن را دکتر مرتضی قبادی، عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان برعهده دارد در جشنواره ملی انتخاب خانه‌های برتر محیط زیست استان های کشور به عنوان خانه برتر محیط زیستی استان لرستان انتخاب و تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در نخستین جشنواره ملی تجلیل از خانه‌های محیط زیست برتر کشور که روز سه‌شنبه، 25 اردیبهشت‌ماه سال جاری توسط سازمان حفاظت محیط زیست کشور در خرم‌آباد برگزار شد از تعداد 600 خانه محیط زیست استان لرستان، خانه محیط‌زیست دانشگاه لرستان به عنوان خانه برتر استان، انتخاب و لوح تقدیر به دکتر مرتضی قبادی، اهداء شد.

خانه محیط زیست دانشگاه لرستان از زمان تاسیس تاکنون، در راستای دانش افزایی و توانمندسازی دانشجویان، دانش‌آموزان و اقشار مختلف جامعه از قبیل جوامع روستایی، گردشگران و جوامع عشایری، به فعالیت‌های مختلف آموزشی و اقدامات ترویجی، مشارکتی پرداخته است.

در آیین مذکور از خانه‌های برتر محیط زیست استان‌های کشور تجلیل شد.

خانه محیط‌زیست دانشگاه لرستان در دانشکده منابع طبیعی این دانشگاه قرار دارد.

رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان، دکتر علی حقی‌زاده است.

۱۴۰۳/۰۲/۲۶ - ۰۸:۱۲