بازدید رئیس و معاونان دانشگاه لرستان از سالن ورزشی امام علی (ع) به‌مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی

۱۴۰۳/۰۲/۲۶

به‌مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) و معاونان پشتیبانی و دانشجویی این دانشگاه (دکتر سعید محمدزاده و دکتر مهدی شاهین) از بخش‌های مختلف سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان واقع در سایت مرکزی این دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این بازدید که روز چهارشنبه، 26 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد دکتر نظری، رئیس دانشگاه لرستان و معاونان این دانشگاه ضمن گفت‌وگو با یاوران علمی شاغل در اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان، علاوه بر تجهیزات موجود ورزشی از تجهیزات تازه خریداری شده ورزشی دانشجویی نیز بازدید کردند.

چند روز پیش، با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، اتاق ورزش‌های دیجیتال دانشگاه لرستان که بخشی از زیرساخت‌سازی برای ورزش‌های فناورانه دانشجویی است افتتاح شد.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان، دکتر محسن اقبالی است که در این بازدید حضور داشت.

۱۴۰۳/۰۲/۲۶ - ۱۳:۳۴