نشست ساماندهی کمیته‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۵

به ریاست دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و دبیر کارگروه المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی دانشگاه لرستان، نشست برنامه‌ریزی برای ساماندهی کمیته های ذیل این المپیاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز سه شنبه، 25 اردیبهشت ماه سال جاری در اتاق معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد با توجه به ضرورت ساماندهی کمیته‌های مختلف از جمله تعیین کمیته‌های فنی و تخصصی،کمیته داوری، کمیته نظارت بر اجرای مسابقات، کمیته برگزاری، کمیته مربیان مسابقات در دانشگاه‌ها در راستای برای برگزاری هرچه بهتر و کیفی تر مرحله دانشگاهی و استانی المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی، تبادل نظر شد.

در این نشست، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر شاهین دستور داد افراد کمیته‌های ذکر شده تعیین و در اسرع وقت برای آن‌ها ابلاغ کمیته‌های فرستاده خواهد شد.

دکتر نظری، رئیس کارگروه اجرایی المپیاد ورزش‌های فناورانه استان لرستان و دکتر مهدی شاهین دبیر کارگروه المپیاد ورزش‌های فناورانه استان لرستان است.

رابط سازمان امور دانشجویان وزارت علوم برای ثبت‌نام دانشجویان در مرحله دانشگاهی این المپیاد, امیر پارسا است.

۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - ۱۵:۱۰