اخبار

نخستین هم‌اندیشی معاونت فرهنگی، مراکز رشد و نوآوری دانشگاه لرستان و پارک علم و فناوری استان با دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۵

نخستین نشست هم‌اندیشی بین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، پارک علم و فناوری لرستان و مراکز رشد و فناوری و نوآوری دانشگاه لرستان با دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان به میزبانی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست با هدف تبیین زمینه‌های همکاری چندجانبه به منظور استفاده از ظرفیت انجمن‌های علمی دانشگاه لرستان در توسعه فناوری استان لرستان برگزار شد.

دکتر امین طاهری‌گراوند، رئیس پارک علم و فناوری لرستان با بیان مثال‌های عینی، به اهمیت جایگاه فناوری و نوآوری در ثروت سازی در جوامع اشاره کرد و گفت: «راه گذر از اقتصاد نفتی و سنتی و شکوفایی اقتصادی کشور ایجاد فرهنگ نوآوری و فناوری در جامعه است و بکارگیری ظرفیت انجمن‌های علمی در این راستا بسیار اثربخش خواهد بود».

وی اعضای انجمن های علمی را سفیران فناوری و نوآوری در دانشگاه ها برشمرد که با همکاری با پارک علم و فناوری استان و همچنین مرکز رشد و نوآوری دانشگاه می توانند نقش بسزایی در هدایت دانشجویان به سمت ایده پردازی و راه اندازی کسب و کار ایفا کنند.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک بین پارک و دانشگاه، برگزاری تورهای راهیان پیشرفت، تشکیل کارگروه انجمن های علمی در پارک با هدف مشارکت دانشجویان در تحقق شعار سال، بکارگیری دانشجویان در واحد‌های فناور در قالب کارورزی و طرح دستیار فناور را از برنامه‌های مورد نظر جهت تقویت انجمن های علمی دانشگاه برشمرد.

در این نشست دکتر فاطمه احمدی، مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان بیان داشت: «دانشگاه لرستان دارای ۴۵ انجمن فعال است که می توانند نقش اثرگذاری در پر کردن خلاء ارتباطی بین ایده‌های دانشجویان و فضای فناوری پارک و آموزش اشتغال زایی داشته باشند».

دکتر محمد جعفری رییس مرکز رشد دانشگاه لرستان نیز اظهار کرد: «پارک علم و فناوری مکانی است که با فراهم نمودن حمایت های مختلف، تجربه اشتغال زایی را برای دانشجویان تسهیل می‌کند».

وی تشکیل تیم هایی در انجمن های علمی که در حوزه مهارت افزایی آموزش ببینند و به توسعه آن در دانشگاه کمک کنند را از راهکارهای مشارکت انجمن های علمی در توسعه فرهنگ فناوری و نوآوری برشمرد.

در ادامه، دکتر سروش آزادبخت، مسئول مرکز نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، به نکاتی درباره اهمیت دوران دانشجویی اشاره نمود و گفت: «زمان به سرعت در حال گذران است سعی کنید از تمام فرصت‌ها و لحظات که در دست دارید جهت مهارت آموزی و کسب دوره های کاربردی که برای آینده شغلی اهمیت دارند بهره ببرید

وی در ادامه تاکید نمود که درب های مراکز رشد و نوآوری دانشگاه به روی دانشجویان و صاحبان ایده باز است.

در پایان نشست پرسش و پاسخ برگزار و به پرسش های اعضای انجمن های علمی پاسخ داده شد.

همچنین مقرر شد جلسات تخصصی آموزشی برای ورود انجمن های علمی به مقوله فرهنگ‌سازی گفتمان فناوری و نوآوری برگزار شود.

گزارش تصویری

۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - ۱۳:۴۱
۴۴۱ بازدید