دومین نشست هماهنگی کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی یاوران علمی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۵

دومین نشست هماهنگی کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی یاوران علمی دانشگاه لرستان (کارکنان) با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و جمعی از مدیران و یاوران علمی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، ظهر روز سه‌شنبه، 25 اردیبهشت‌ماه، در محل دفتر معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه لرستان، دومین نشست هماهنگی کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی کارمندان دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، دکتر علی نظری، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی و توسعه، یوسف عباسی، مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حراست، دکتر ایرج محمدی، مدیر امور اداری و اعضای کمیته اجرایی انتخابات برگزار شد و درباره فرایند اجرایی انتخابات تبادل نظر شد.

در این نشست اعلام شد چنانچه مقدمات کار فراهم شود این انتخابات در روز سه‌شنبه، اول خردادماه 1403 برگزار می‌شود.

۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - ۲۱:۰۹