بازدید رئیس دانشگاه لرستان از سلف سرویس مرکزی این دانشگاه همزمان با هفته خوابگاه‌های دانشجویی

۱۴۰۳/۰۲/۲۵

همزمان با ایام هفته خوابگاه های دانشجویی، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه از سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان بازدید و با دانشجویان درباره کیفیت غذا گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید ظهر روز سه‌شنبه، 25 اردیبهشت ماه سال جاری به هنگام توزیع غذای دانشجویی صورت گرفت.

رئیس دانشگاه لرستان و معاون دانشجویی این دانشگاه در جمع دانشجویان دختر و پسر حضور یافتند و نظرات آن‌ها درباره کیفیت غذای دانشجویی را جویا شدند.

روح‌اله کریمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه لرستان نیز در این بازدید حضور داشت و توضیحات درباره کیفیت غذا را بیان نمود.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان با یاوران علمی شاغل در اداره تغذیه دانشگاه لرستان نیز گفت‌وگو کرد.

۱۴۰۳/۰۲/۲۵ - ۱۴:۱۳