اتاق ورزش‌های دیجیتال دانشگاه لرستان همزمان با هفته خوابگاه‌های دانشجویی افتتاح شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۴

به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، اتاق ورزش‌های دیجیتال این دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اتاق روز دوشنبه، 24 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان افتتاح شد.

در همین رابطه دکتر شاهین به خبرنگار ما گفت: «تجهیزات این اتاق در راستای توجه به ورزش‌های فناورانه است و دانشجویان استان در دهه اول خردادماه به میزبانی دانشگاه لرستان در مسابقات مرحله دانشگاهی و استانی ورزش های فناورانه دانشجویی، شرکت می‌کنند».

دکتر شاهین تصریح کرد: «علاوه بر برگزاری مسابقات دانشگاهی و استانی ورزش‎های فناورانه، از این اتاق برای تقویت ورزش‌های دیجیتال و فناورانه دانشجویی استفاده می‌شود تا بسترهای این ورزش در دانشگاه لرستان تقویت شود».

۱۴۰۳/۰۲/۲۴ - ۱۵:۰۳