تجلیل معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از دانشجویان برتر نظم و نظافت سراهای دانشجویی به مناسبت هفته خوابگاه‌ها

۱۴۰۳/۰۲/۲۴

به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، جمعی از دانشجویان ساکن سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان که در بازدید اخیر معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از نظر رعایت شاخص نظم و نظافت اتاق، وضعیت بهتری نسبت به سایرین داشتند توسط دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این دانشجویان، روز دوشنبه، 24 اردیبهشت‌ماه سال جاری، در اتاق کار معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در بین دانشجویانی که با اهدای بسته‌های غذایی مورد تجلیل قرار گرفتند دانشجویان اتباع (غیرایرانی) هم وجود داشتند.

معاون دانشجویی در جمع این دانشجویان گفت: «این اقدام برای ترویج فرهنگ نظم و انضباط و تقویت فرهنگ مشارکت‌گرایی دانشجویان به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی صورت گرفت».

گفتنی است شامگاه یکشنبه، 23 اردیبهشت‌ماه سال جاری، معاون و مدیران دانشجویی دانشگاه لرستان از مجتمع خوابگاهی واقع در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه‌های دانشجویی بازدید کردند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۴ - ۱۳:۰۹