بازدید مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی دانشگاه لرستان از چند برنامه و گفت‌وگو با دانشجویان

۱۴۰۳/۰۲/۲۴

مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از چند برنامه مختلف فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بازدید کردند و با دانشجویان در خصوص برنامه‌ها گفتگو و تبادل نظر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، حسن صالحی‌راد و مهدی امید مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از برنامه‌های برپایی نمایشگاه و فروشگاه کتاب همزمان با برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه، نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان و بازارچه خیریه غریب الغربا به مناسبت دهه کرامت و کارگاه آموزشی تولید محتوا چند رسانه‌ای در نشریات دانشجویی بازدید کردند.

گفتنی است دوشنبه‌ها ساعت 10 تا 12 ساعت فرهنگی است و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان غالباً در این ساعت برگزار می‌شود.

مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه است.

۱۴۰۳/۰۲/۲۴ - ۲۳:۱۸