شورای دانشگاه لرستان با تبادل نظر درباره موضوعات مختلف برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۲۳

شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه، با بحث و تبادل‌نظر درباره موضوعات مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این شورا، روز یکشنبه، 23 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در نشست شورا، درباره برگزاری جشنواره جریان توضیحاتی ارائه شد و رئیس دانشگاه لرستان از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خواست برای برگزاری این جشنواره حداکثر اطلاع‌رسانی را به‌ویژه با تأکید بر افزایش نقش مدیران گروه‌های آموزشی داشته باشد.

موضوع دیگر برگزاری مرحله دانشگاهی و استانی جشنواره ورزش‌های فناورانه دانشجویی است که پارسا، رابط این جشنواره در دانشگاه لرستان توضیحات لازم را برای اعضای شورا بیان کرد.

یکی دیگر از مباحث شورا گزارش دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان درباره وضعیت کلی آزمایشگاه‌ها و کلاس‌ها بود.

درباره برخی کمبودهای آزمایشگاهی دانشگاه لرستان نیز در این نشست بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

رؤسای دانشکده‌ها و مراکز اقماری دانشگاه لرستان نیز هرکدام مباحث مرتبط با حوزه کاری خود را مطرح نمودند.

شورای دانشگاه از ارکان مهم تصمیم‌گیری مدیریتی دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۳/۰۲/۲۳ - ۱۷:۴۰