پیروزی تیم نور دانشگاه لرستان بر تیم دانشگاه تهران و راه‌‌یابی به مرحله بعدی مسابقات کشوری کرسی‌های آزاداندیشی

۱۴۰۳/۰۲/۲۳

تیم نور دانشگاه لرستان که در مرحله استانی مسابقات کرسی‌های آزاداندیشی رتبه برتر را کسب کرد موفق شد در مرحله کشوری این رقابت‌ها به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد با غلبه بر تیم دانشگاه تهران، به دور بعدی این مسابقات، راه پیدا کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این موفقیت روز یکشنبه، 23 اردیبهشت‌ماه سال جاری به دست آمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد و معاون دانشجویی فرهنگی این دانشگاه، دکتر جابری انصاری و دکتر نیازی از مسابقه بین تیم‌های دانشگاه لرستان و تهران، دیدن کردند.

مشاور تیم نور دانشگاه لرستان، دکتر مهدی امید دکترای اندیشه‌های سیاسی است که دو سال است همراه با تیم‌های دانشگاه لرستان به عنوان مشاور فعالیت می‌کند.

دیگر تیم دانشگاه لرستان یعنی تیم دا، روز پنجشنبه‌ی این هفته در این مرحله به رقابت خواهد پرداخت.

نرگس جوانمرد، زینب نعیم‌زاده، فاطمه صفر بیرانوند و نرجس حق‌جو اعضای تیم نور دانشگاه لرستان را تشکیل می‌دهند.

هفته گذشته نیز کارگاه‌های آموزشی روش‌شناسی و چارچوب نظری و روش‌ها و فنون مناظرات با تدریس دکتر مهدی امید و کارگاه زبان بدن در مناظرات توسط بهمن کرم‌الهی برای دانشجویان ارائه شد.

همچنین تیم شهریار دانشگاه لرستان در هفته اول خردادماه جاری در تهران در مسابقات ملی مناظرات دانشجویی حضور خواهد داشت و با سایر تیم‌ها رقابت می‌کند.

این تیم در مسابقات ملی مناظرات دانشجویی نشان خواجه نصیرالدین طوسی به رتبه نخست مسابقات دست پیدا کرد و راهی مسابقات کشوری شد.

۱۴۰۳/۰۲/۲۳ - ۲۲:۳۸