انجمن علمی دانشجویی مدیریت دانشگاه لرستان کارگاه آشنایی با آزمون‌ها و مصاحبه‌های استخدامی را برگزار کرد

۱۴۰۳/۰۲/۲۳

کارگاه آشنایی با آزمون‌ها و مصاحبه‌های استخدامی توسط انجمن علمی دانشجویی مدیریت دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این کارگاه که روز یکشنبه 23 اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در سالن کنفرانس شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار ش دانشجویان با مباحث استخدامی، ازمون‌ها، انواع مصاحبه‌های استخدامی، سهمیه‌ها، مواد و منابع آزمون‌ها آشنا شدند.

مدرس این دوره مصطفی امیدنژاد، دانشجوی دکترای مدیریت دولتی، گرایش رفتار سازمانی و دبیر انجمن علمی مدیریت دانشگاه لرستان بود.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه هستند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۳ - ۲۲:۱۵