تشریح مهم‌ترین برنامه‌های معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در هفته خوابگاه‌های دانشجویی

۱۴۰۳/۰۲/۲۲

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در نشست برنامه‌ریزی برگزاری هفته سراهای دانشجویی (خوابگاه‌ها)، برنامه‌های مختلف درون‌دانشگاهی را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست برنامه‌ریزی برنامه‌های این هفته، صبح روز شنبه، 22 اردیبهشت‌ماه سال جاری در اتاق معاون دا نشجویی دانشگاه لرستان (دکتر شاهین) برگزار شد.

شعار هفته سراهای دانشجویی سال 1403 عبارت است از: «خوابگاه‌های دانشجویی؛ عرصه مشارکت، امیدآفرینی و سرمایه‌سازی اجتماعی».

به همین مناسبت معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در این دانشگاه برنامه‌های مختلف دانشجومحور را اجرا می‌کند.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در نشست مذکور توضیح داد در هفته خوابگاه‌های دانشجویی برنامه‌های گوناگونی همچون مسابقات ورزشی، ویزیت رایگان دانشجویان و مشاوره‌های پزشکی، اقدامات مرتبط با گسرتش فضای سبز و تقویت فرهنگ صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، برگزاری نمایشگاه و … در دانشگاه لرستان اجرا می‌شود.

دکتر شاهین تصریح کرد همه کوشش آن است فضای زیست خوابگاهی دانشجویان یک فضای امیدآفرینی و نشاط افزا باشد و دانشجویان بتوانند بهترین لحظات زندگی خود را در داشگاه سپری کنند.

وی تصریح کرد دانشجویان سرمایه‌های آینده‌ساز کشور هستند و تلاش برای افزایش رضایت دانشجویان از اولویت‌های تیمی مدیریتی دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۳/۰۲/۲۲ - ۱۰:۴۲