صعود تعدادی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان به قله یافته با حضور معاون دانشجویی این دانشگاه

۱۴۰۳/۰۲/۲۲

تعدادی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان به مناسبت گرامیداشت روز خرم‌آباد و روز دختر، به قله یافته استان لرستان صعود کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، 20 اردیبهشت‌ماه روز خرم‎آباد و 21 این ماه سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر بود.

به همین علت گروهی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان به سرپرستی اکبر ثبوتی و با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان راهی کوهستان یافته شدند و به قله این کوهستان صعود کردند.

قله یافته 2642 متر ارتفاع دارد و از قلل مرتع استان لرستان بین خرم آباد و چگنی محسوب می‌شود.

این کوهستان از جاذبه ای گردشگری طبیعی استان لرستان است.

اینگونه فعالیت‌ها با هدف ترویج فرهنگ تندرستی و سلامت صورت می‌گیرد.

۱۴۰۳/۰۲/۲۲ - ۱۲:۵۱