انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان خرداد برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۲/۲۲

در نشست برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان اعلام شد انتخابات این شورا در اوایل خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست روز شنبه، 22 اردیبهشت‌ماه سال جاری به ریاست دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در اتاق کار وی با حضور اعضاء برگزار شد.

اینکه امسال انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان چگونه برگزار شود که نسبت به پارسال، بهتر باشد از مباحث مورد گفت‌وگو در این نشست بود.

اعضای نشست هرکدام راهکارهای خویش را برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان بیان کردند.

دکتر شاهین توضیح داد شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان نماینده منتخب دانشجویان است و همه باید کمک کنند انتخابات این شورا به بهترین شکل ممکن و در کمال سلامت و صحت و قانون مداری، برگزار شود.

امیرحسین شاهوردی، دبیر فعلی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز در این نشست حضور داشت و پیشنهادات خود را در راستای برگزاری هرچه بهتر انتخابات شورای صنفی دانشجویان بیان کرد.

شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان تعداد 7 نفر عضو اصلی و تعداد 3 نفر عضو علی‌البدل دارد.

مدت فعالیت اعضای منتخب یک سال است و بعد از یک سال انتخابات دوباره برگزار می‌شود.

دانشجویان دانشگاه لرستان در صورت هرگونه پرسش درباره انتخابات شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه با شماره تلفن زیر تماس بگیرند:

09398534393 ( شاهوردی)

۱۴۰۳/۰۲/۲۲ - ۱۳:۱۵