صعود به قله تاف توسط گروه کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان با مشارکت دانشجویان

۱۴۰۳/۰۲/۲۱

گروه کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان، به مناسبت گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی، روز خرم‌آباد و سالروز میلاد حضرت معصومه (س)، با مشارکت جمعی از دانشجویان پسر این دانشگاه به قله 2722 متری تاف واقع در منطقه حفاظت‌شده هشتاد پهلو استان لرستان صعود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این صعود روز پنجشنبه، 20 اردیبهشت‌ماه سال جاری همزمان با روز خرم‌اباد و در آستانه سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر صورت گرفت.

سرپرستی گروه مذکور را پرویز طرحانی برعهده داشت.

هشتاد پهلو از جاذبه‌های طبیعی استان لرستان است که دارای یک اکوسیستم متنوع از زیست گیاهی و جانوری است.

مشارکت دانشجویان در این‌گونه برنامه‌ها باعث آشنا شدن هرچه بیشتر آنان با ظرفیت‌های طبیعی وگردشگرپذیر استان لرستان می‌شود.

همچنین اقدامات مرتبط با تقویت تندرستی و سلامت جسمی دانشجویان در قالب فعالیت‌های ورزشی دانشجویی تقویت می‌شود.

گروه کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان دکتر مهدی شاهین است.

۱۴۰۳/۰۲/۲۱ - ۲۱:۰۹