رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان از تعدادی از اعضای هیئت علمی این دانشکده به مناسبت روز معلم تجلیل کرد

۱۴۰۳/۰۲/۱۲

دکتر حجت وحدتی، رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان، به‌مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد، با حضور در برخی کلاس‌های درس تعدادی از اعضای هیئت علمی این دانشکده و اهدای شاخه گل، فرارسیدن این روز را شادباش گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، 12 اردیبهشت‌ماه سالروز شهادت استاد آیت‌اله مرتضی مطهری و روز معلم و استاد است.

به همین مناسبت، رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان (دکتر وحدتی)، ضمن اهدای شاخه گل به تعدادی از اعضای هیئت علمی این دانشکده، در سخنانی خطاب به آنها، جایگاه و اهمیت معلم تراز انقلاب اسلامی را توضیح داد و از اعضای هیئت علمی این دانشکده، قدردانی کرد.

وی تصریح کرد اندیشه‌های شهید مطهری و شاخص‌های معلم تراز انقلاب اسلامی برپایه جهت‌گیری بیانیه گام دوم انقلاب، بایستی بیش از پیش در سطوح مختلف جامعه به ویژه دانشگاه‌ها، ترویج شود.

دکتر وحدتی در گفته‌هایش خطاب به حاضران، نقش مهم اعضای هیئت علمی دانشگاه در تربیت نیروی متعهد و متخصص را تبیین کرد.

۱۴۰۳/۰۲/۱۲ - ۱۲:۰۴