رئیس دانشگاه لرستان: آزمون کنکور جشنواره بزرگ علمی کشور است

۱۴۰۳/۰۲/۰۳

رئیس دانشگاه لرستان گفت: «آزمون کنکور سراسری، جشنواره بزرگ علمی کشور است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در گفتوگو با خبرنگار ما تشریح کرد: «نوبت اول آزمون کنکور سراسری همزمان با سراسر کشور در استان لرستان در تاریخ‌های 6 و 7 اردیبهشت‌ماه سال جاری برگزار می‌شود».

دکتر نظری، اظهار داشت: «در استان لرستان برای نوبت اول آزمون سراسری کنکور، تعداد 35561 نفر داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که 63 درصد زن و 37 درصد مرد هستند».

دکتر نظری، توضیح داد: «داوطلبان در گروه‌های ریاضی، انسانی، تجربی، زبان و هنر، به رقابت خواهند پرداخت».

وی ادامه داد: «حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان نیز آمادگی کامل برای برگزاری نوبت اول آزمون سراسری کنکور را دارند و تمهیدات لازم اندیشیده شده است».

رئیس دانشگاه لرستان افزود: «در مجموع حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان تعداد 7980 داوطلب به رقابت می‌پردازند که 53 درصدشان، زن هستند».

دکتر نظری بیان کرد: «در کل استان لرستان، بیشترین تعداد داوطلب متعلق به گروه علوم تجربی با تعداد 19151 نفر و کمترین تعداد داوطلب مربوط به گروه هنر با تعداد 839 نفر داوطلب است».

وی ادامه داد: «بعد از گروه علوم تجربی، رتبه دوم تعداد داوطلبان نوبت اول کنکور سراسری در استان لرستان را گروه علوم انسانی با تعداد 12345 نفر داوطلب داراست».

رئیس دانشگاه لرستان تأکید کرد: «همه باید تلاش کنیم نوبت اول آزمون کنکور سراسری به بهترین شکل ممکن برگزار شود تا داوطلبان با نهایت آرامش و بدون استرس، در این رقابت و جشنواره بزرگ علمی کشور شرکت کنند».

دکتر نظری توضیح داد: «نوبت دوم آزمون سراسری کنکور نیز در تاریخ‌های 7 و 8 تیرماه 1403 برگزار می‌شود».

۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۱۲:۲۳