رئیس دانشگاه لرستان: رمضان ماه اندیشیدن برای تقویت راه شهیدان است

۱۴۰۲/۱۲/۲۲

رئیس دانشگاه لرستان در آیین بزرگداشت روز شهدا گفت: «ماه مبارک رمضان، فرصت اندیشیدن برای تقویت راه شهیدان است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در این آیین که روز سه شنبه، 22 اسفندماه (روز بزرگداشت شهدا) با حضور سردار علیشاهی، از فرماندهان دوران دفاع مقدس در سالن شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد، تشریح کرد: «بزرگداشت شهدا نباید فقط محدود و منحصر در یک روز بشود بلکه پاسداشت مقام شهدا و تکریم خانواده‌های معظم شهدا، بایستی در طول سال به صورت منظم و پیوسته انجام بشود؛ همواره، تلاش‌ها باید بر بهبود رفتارها نسبت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و تکریم ایشان باشد».

دکتر نظری، توضیح داد: «اطاعت محض از خداوند باعث می‌شود فرد به مقام شهادت برسد؛ به همین علت مقام شهیدان هم‌ردیف با بزرگان دینی و صالحین و صدیقین است».

وی ادامه داد: «شهدا، خود را ایثار و فدا کردند و این نشاندهنده جایگاه مهم شهداست و همه ما هم وظیفه داریم راه شهدا را ادامه بدهیم و خانواده‌های معظم شهدا را تکریم کنیم».

رئیس دانشگاه لرستان در بخش دیگری از سخنانش، توضیح داد فرصت‌های ماه مبارک رمضان فرصت اندیشیدن در راه تقویت فرهنگ ایثار و شهادت است.

گفتنی است آیین مذکور با برنامه‌ریزی مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۱۴:۲۳