آیین کاشت نهال به یاد شهدا همزمان با روز بزرگداشت مقام شهدا در سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۱۲/۲۲

به مناسبت فرارسیدن روز بزرگداشت شهدا، با حضور سردار عباس علیشاهی، از یادگاران و فرماندهان دوران دفاع مقدس، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، معاونان این دانشگاه، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان، همزمان با هفته منابع طبیعی، آیین کاشت نهال در سایت مرکزی دانشگاه لرستان به یاد و نام شهدای جامعه دانشگاهی استان لرستان برگزار و عملیات احداث بوستان شهدای دانشگاه لرستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، روز سه‌شنبه، 22 اسفندماه سال جاری (روز بزرگداشت مقام شهدا) در سایت مرکزی دانشگاه لرستان جنب ساختمان شهید سلیمانی، برگزار شد.

شرکت‌کنندگان هر کدام در کاشت نهال و درخت به یاد شهدای والامقام ایران اسلامی به‌ویژه شهدای جامعه دانشگاهی استان لرستان، مشارکت کردند.

این برنامه را مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان برگزار کرد.

مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان، دکتر محمدی‌ضرون و مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور ایثارگران، حسین سهرابی است.

۱۴۰۲/۱۲/۲۲ - ۱۵:۱۴