مرکز مشاوره دانشگاه لرستان کارگاه ازدواج موفق و پایدار را برای دانشجویان برگزار کرد

۱۴۰۲/۱۲/۱۶

کارگاه آموزشی با هدف تقویت پایداری نهاد خانواده و ترویج فرهنگ ازدواج موفق، ویژه دانشجویان دانشگاه لرستان را مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی این دانشگاه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور که بخشی از دانشجویان شرکت‌کننده در آن از دانشجویان عراقی بودند روز چهارشنبه، 16 اسفندماه در مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این کارگاه، دکتر فضل‌اله میردریکوند، به عنوان عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه لرستان و روان‎شناس، نکات آموزشی درباره شاخص‌های ازدواج موفق، ساز و کارهای پایداری ازدواج، راهکارهای پیشگیری از طلاق، معیارهای انتخاب همسر و … را برای دانشجویان بیان کرد.

دانشجویان نیز هرکدام دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را مطرح نمودند و دکتر میردریکوند به پرسش‌ها، پاسخ داد.

در این کارگاه، برای دانشجویان عراقی نیز مطالب را دکتر میردریکوند، به زبان عربی، تبیین کرد.

۱۴۰۲/۱۲/۱۶ - ۱۳:۵۰