دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان خبر داد: کاشت 700 نهال و درخت زیتون و انگور و 1500 صنوبر به‌مناسبت هفته منابع طبیعی

۱۴۰۲/۱۲/۱۵

دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان در آیین کاشت نهال به‌مناسبت روز درخت‌کاری خبر داد: «در هفته منابع طبیعی تعداد 700 نهال و درخت زیتون و انگور و یک هزار و 500 صنوبر در سایت مرکزی دانشگاه لرستان، کاشته می‌شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق در این آیین که روز سه‌شنبه، 15 اسفندماه سال جاری به مناسبت روز درخت‌کاری و آغاز هفته منابع طبیعی در سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد، تشریح کرد: «امروز آیین آغاز کاشت حدود 700 نهال در سایت مرکزی دانشگاه لرستان آغاز شد که در طول هفته منابع طبیعی کاشته می‌شوند؛ چند هفته پیش همزمان با ایام دهه مبارک فجر نیز، بوستان شهدای انقلاب اسلامی با کاشت تعداد 90 نهال در دانشگاه لرستان ایجاد شد».

دکتر سلیمانی‌مطلق، اظهار داشت: «به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی، تعداد یک هزار و 500 نهال صنوبر در سایت صنوبر دانشگاه لرستان که پایین‌تر از دانشکده دامپزشکی این دانشگاه قرار دارد کاشته می‌شود».

وی ادامه داد: «تعداد 30 هزار نهال مُثمِر هم تولید شده است که می‌تواند به کشاورزان استان لرستان کمک کند و پارک گونه‌های بومی دانشگاه لرستان هم تکمیل خواهد شد».

دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، بیان کرد: «نهال‌ها و درختانی که امروز 15 اسفندماه 1402 به‌مناسبت روز درخت‌کاری و هفته منابع طبیعی در سایت مرکزی دانشگاه لرستان، کاشته شدند از گونه‌های زیتون و انگور هستند».

دکتر سلیمانی‌مطلق تصریح کرد: «گونه‌های کاشته شده از نوع گونه‌های مقاوم در برابر خشکی و سرما هستند».

وی افزود: «امیدواریم ما دانشگاهیان با کاشت نهال و درخت، در راه تقویت فرهنگ صیانت از محیط‌زیست و منابع طبیعی، گام‌های اثرگذارتری برداریم».

دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان تأکید کرد: «در واقع، با کاشت نهال و درخت، حمایت خود را از پایداری منابع طبیعی و محیط‌زیست، اعلام می‌کنیم».

۱۴۰۲/۱۲/۱۵ - ۱۳:۱۲