مرکز مشاوره دانشگاه لرستان کارگاه پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر را برگزار کرد

۱۴۰۲/۱۲/۱۴

کارگاه آموزشی و گفتگومحور آگاهی‌بخشی درباره راهکارهای پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان، توسط مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی این دانشگاه با تدریس دکتر فضل‌اله میردریکوند، روان‌شناس، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه، روز دوشنبه، 14 اسفندماه سال جاری برگزار شد و دکتر فضل اله میردریکوند، مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان و عضو هیئت علمی گروه روان شناسی این دانشگاه به عنوان روان شناس، نکات آگاهی‌بخش درباره پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر را برای دانشجویان بیان کرد.

دانشجویان نیز پرسش‌ها، دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خویش را با دکتر میردریکوند در میان گذاشتند.

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان با برگزاری اینگونه کارگاه‌های دانشجویی، کوشش می‌کند گام‌های اثرگذار آموزشی و آگاهی‌بخشی با تکیه بر پیشگیری بردارد.

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۱۱:۴۱