دانشجویان پسر دانشگاه لرستان در مسابقات کاراته منطقه پنج کشور، مدال طلا کسب کردند

۱۴۰۲/۱۲/۱۳

دانشجویان پسر دانشگاه لرستان در مسابقات کاراته منطقه پنج دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، مدال طلا کسب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، پیمان دارابی، دانشجوی کارشناسی برق دانشگاه لرستان، موفق شد در وزن منفی 55 کیلوگرم، مدال طلا را به دست بیاورد.

افشین احمدپور، دانشجوی کارشناسی جغرافیا دانشگاه لرستان نیز در این مسابقات توانست در وزن منفی 67 کیلوگرم، مدال طلا را برای دانشگاه لرستان به ارمغان بیاورد.

به این ترتیب، دانشگاه لرستان در این دوره از مسابقات دو ورزشکار داشت که هر دو مدال طلا گرفتند.

این مسابقات که انتخابی المپیاد دانشجویان کشور در رشته کاراته محسوب می‌شد در روزهای 12 و 13 اسفندماه سال جاری، به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد.

رضا رستاخیز، مربی‌گری دانشجویان پسر اعزامی دانشگاه لرستان در این دوره از مسابقات را عهده‌دار بود.

۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۲۲:۱۷