بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان از ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۱۳

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان لرستان (حسن‌پور)، از بخش‌های مختلف ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این بازدید که روز یکشنبه، 13 اسفندماه سال جاری برگزار شد دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری، مدیر مرکز رشد و فناوری و مدیران فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه حضور داشتند.

در این بازدید، دکتر محمد حیاتی، در رابطه با کمک هایی که از نظر مالی و اعتباری و بودجه ای، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان می تواند در چارچوب قوانین به حوزه کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان ارائه دهد مطالب و درخواست‌هایی را مطرح کرد.

در این بازدید، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان لرستان ( دکتر سمانه حسن‌پور) اظهار امیدواری کردند همکاری‌های دوجانبه گسترش یابد.

۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۴:۴۰