انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تقاضامحور بنیاد ملی علم ایران و دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۱۲

تفاهم‌نامه همکاری بنیاد ملی علم ایران وابسته به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با دانشگاه لرستان منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این تفاهم‌نامه به امضای دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و علی‌محمد سلطانی، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور رسید و مبادله شد.

براساس این تفاهم نامه، صندوق از تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی دانشگاه لرستان در زمینه‌های گیاهان دارویی، داروهای گیاهی، کشت و توسعه محصولات ارگانیک، اصلاح نژادی و بهره‌وری، گردشگری و آبزی‌پروری و ... حمایت خواهد کرد.

مدت اعتبار این تفاهم‌نامه، سه سال است.

هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، گسترش همکاری‌های دوجانبه با رویکرد مفهوم دانشگاه مأموریت‌گرا و تقاضامحور است.

حوزه کاری ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه لرستان، زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۲