برگزاری مرحله دانشگاهی مسابقات سراسری دانشجویی قرآن و عترت در دانشگاه لرستان/ برگزیدگان معرفی شدند

۱۴۰۲/۱۲/۰۹

مرحله دانشگاهی مسابقات آوایی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور در دانشگاه لرستان برگزار و برگزیدگان این دانشگاه معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مسابقات توسط اداره خانه‎های فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی دانشگاه لرستان وابسته به مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در ساختمان شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

برندگان مسابقات خواهران دانشگاه لرستان:

رشته قرائت تحقیق.

ستایش قائدرحمتی رشته آمار.

رشته قرائت ترتیل:

1_فاطمه دریس؛ رشته مهندسی کامپیوتر.

2_ سرور محمودوند؛ رشته زیست‌شناسی گیاهی.

3_ زهراسادات عقیلی؛ رشته زیست جانوری.

رشته دعاخوانی:

فاطمه صفربیرانوند؛ رشته علوم ورزشی.

برندگان مسابقات برادران دانشگاه لرستان:

اذان: محمد بازوندی؛ رشته شیمی محض.

دعاخوانی:

1_ مصطفی امیدنژاد؛ رشته مدیریت دولتی.

2_ رضا سراب یاسی؛ رشته روانشناسی.

قرائت ترتیل:

ساسان خادمی؛ رشته دامپزشکی.

اسامی داوران مسابقات دانشگاه لرستان:

1_ دکتر سیدرضا جزایری.

2_ حاج عزت‌الله گوشه‌ای.

3_ سیدمحمد شاهرخی.

4_ صدیقه سیفی‌دلی.

5_ پروین زیدی.

مسابقات سی و هشتم شامل 40 رشته در بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و کارآفرینی قرآنی به شرح ذیل است:

بخش آوایی شامل: رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء ، حفظ ۱۰ جزء ، حفظ ۲۰ جزء ، حفظ کل، اذان، مداحی ، تواشيح وهم خوانی قرآن کریم، دعاخوانی.

بخش معارفی شامل: رشته‌های خفظ و مفاهمیم احادیث اهل‌ بیت(ع)، آشنایی با سیره معصومین(ع)، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم و احكام، نماز، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی ایرانی.

بخش پژوهشی شامل: رشته های مقاله‌نویسی نقد کتاب تلخيص کتاب.

بخش فناوری شامل: کلیپ و پادکست، تولید برنامۀ کاربردی تلفن همراه.

بخش هنری شامل: رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، معرق و منبت، فیلم کوتاه و طراحی پوستر.

بخش ادبی شامل: رشته های شعر، داستان‌ و نمایش‌نامه‌نویسی و فیلم نامه نویسی.

بخش صحیفه سجادیه شامل: معارف صحیفه سجادیه ، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه، مقاله نویسی.

بخش نهج البلاغه: معارف نهج البلاغه ، مقاله نویسی، حفظ فرازهای نهج البلاغه.

(بخش نوآفرینی قرآنی(استارت آپ های قرآنی): ایده شو(ایده پردازی نوآفرینی قرآنی.

علاقه‌مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند به تارنمای اينترنتی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های کشور به آدرس http://quran38.dmsrt.ir/ مراجعه كنند.

برگزیدگان مرحله دانشگاهی به مرحله کشوری که سال آینده در استان کردستان برگزار می‌شود راه خواهند یافت.

۱۴۰۲/۱۲/۰۹ - ۰۹:۳۳