بیانیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان با موضوع حضور حداکثری در انتخابات

۱۴۰۲/۱۲/۰۹

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برای دعوت از مردم شریف لرستان جهت حضور حداکثری در انتخابات ۱۱ اسفند، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن بیانیه به این شرح است:

با نزدیک‌شدن به روز ۱۱ اسفندماه انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی انتظار همه از ملت ایران، به ویژه از لرستانی‌های قهرمان این است که در این انتخابات شرکت کنند و حضور فعال و مشارکت حداکثری داشته باشند.

همه ما وظیفه داریم که همدیگر را به خلق این حماسه پرشور و ماندگار دعوت کرده و در یافتن افراد اصلح کمک کنیم.

ان‌شاءالله با استعانت از خداوند متعال و توجهات حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، رهنمودهای امامین انقلاب اسلامی و دعای خیر شهیدان بتوانیم در این آزمون حساس و تاریخی، سربلند بیرون بیاییم و برگ زرین دیگری به افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیفزاییم. انتنصر الله ینصرکم و یثبت اقدامکم.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۰۹ - ۲۱:۰۵