پیام تبریک رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت عید نیمه شعبان و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج)

۱۴۰۲/۱۲/۰۶

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، فرارسیدن سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج)، عید نیمه شعبان و روز و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

عید نیمه شعبان، عید حیات طیبه و طلوع خورشید جهان‌گستر برای منتظران ظهور و جهان هستی است.

اثرگذارترین انتظار که خود، باعث خودسازی و تکامل انسان و نهادینگی معنویت در اجتماع می‌شود انتظار ظهور امام زمان (عج) است.

تقویت و ترویج فرهنگ انتظار و تلاش برای نهادینه شدن شاخص‌های «زندگی مهدوی» و «مهدویت» در جامعه، رکن مهم رسیدن به تمدن نوین اسلامی است.

فرهنگ انتظار و مهدویت، پیام‌آور حیات طیبه و شهر پاکی است که ستون آن، تعالیم توحیدی است.

از سوی دیگر، نام‌گذاری سالروز میلاد باسعادت حضرت مهدی موعود (عج) به‌نام روز سربازان گمنام امام زمان (عج)، گویای جایگاه بسیار مهم نیروهای پرتلاش، صادق و دلسوز، اما بی‌نام و نشان امنیتی و اطلاعاتی در امنیت‌سازی و حفاظت از امنیت پایدار ایران اسلامی است.

فداکاری و از جان‌گذشتگی و ایثار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از جمله سربازان گمنام امام زمان (عج) باعث اقتدار روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و امنیت، آرامش و ثبات پایدار کشور شده است.

همچنین، یاد و خاطره همه شهدای والامقام مدافع امنیت به‌ویژه سربازان شهید گمنام امام زمان (عج) را گرامی می‌دارم.

فرا رسیدن عید نیمه شعبان و روز و هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را به دانشگاهیان دانشگاه لرستان تبریک می‌گویم.

۱۴۰۲/۱۲/۰۶ - ۰۹:۳۸