دعوت از دانشجویان برای شرکت در برنامه اهدای خون و ثبت‌نام در کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۰۶

برنامه اهدای خون که اهدای زندگی و حیات بخشیدن به همنوع است و ثبت‌نام دانشجویان در کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه لرستان اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این برنامه با همکاری کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه لرستان، اداره کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی این دانشگاه وابسته به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و سازمان انتقال خون استان لرستان در دو مکان سایت مرکزی دانشگاه لرستان و دانشکده کشاورزی این دانشگاه برگزار می‌شود.

برنامه روز دوشنبه، 7 اسفندماه سال جاری از ساعت 10 تا 12 صبح در محوطه روبه‌روی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

همچنین این برنامه در سایت دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان از ساعت 10 تا 12 صبح روز دوشنبه برگزار می‌شود.

از دانشجویان دعوت می‌شود در این برنامه مشارکت نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، تصاویر زیر را بخوانید:‌

۱۴۰۲/۱۲/۰۶ - ۱۸:۰۷