کارگاه خیاطی و صنایع دستی مجتمع خوابگاهی سایت مرکزی دانشگاه لرستان همزمان با ایام نیمه‌شعبان افتتاح شد

۱۴۰۲/۱۲/۰۵

همزمان با ایام نیمه شعبان، در راستای حمایت از اشتغال و کارآفرینی دانشجویی، با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، معاون دانشجویی این دانشگاه (دکتر مهدی شاهین)، حجت‌الاسلام و المسلمین عبداله فاضلی، معاون نهاد رهبری دانشگاه لرستان، کارگاه خیاطی و صنایع دستی مجتمع خوابگاهی سایت مرکزی دانشگاه لرستان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه، صبح روز شنبه، 5 اسفندماه سال جاری، افتتاح شد.

در همین رابطه با دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، گفت‌وگو کردیم.

دکتر شاهین، به خبرنگار ما گفت: «در راستای ایجاد و تقویت رفاهیات دانشجویان و ارتقای خدمات به دانشجویان، کارگاه خیاطی و صنایع دستی راه‌اندازی شد».

وی تصریح کرد: «باتوجه به اینکه مجتمع خوابگاهی سایت مرکزی دانشگاه لرستان بیرون از شهر قرار دارد از جمله مطالبات دانشجویان ساکن این خوابگاه‌ها، گسترش زیرساخت‌های رفاهی و خدماتی است».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان افزود: «برای ایجاد کارگاه خیاطی و صنایع دستی، اتاقی درنظر گرفته و بهینه‌سازی شد».

دکتر مهدی شاهین اظهار داشت: «این کارگاه خیاطی و صنایع دستی به دانشگاهیان دانشگاه لرستان شامل اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان با 20 درصد تخفیف، خدمات ارائه خواهد کرد».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد: «ما به این مقدار از خدمات بسنده نمی‌کنیم و به طور حتم در آینده خدمات بیشتری ارائه می‌شود».

گفتنی است در آیین افتتاح کارگاه مذکور، دکتر فضل‌اله میردریکوند، مدیر مرکز مشاوره دانشگاه لرستان، دکتر زارعی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه لرستان و دکتر علی نوری، مدیر مرکز لرستان‌پژوهی این دانشگاه نیز حضور داشتند.

۱۴۰۲/۱۲/۰۵ - ۱۱:۰۹