حضور رئیس دانشگاه لرستان و مسئول بسیج دانشجویی استان در خوابگاه‌های دانشجویی و تبریک عید نیمه شعبان

۱۴۰۲/۱۲/۰۵

رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان (محسن کریمی) و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان (محمد بسحاک) با حضور در مجتمع خوابگاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان عید نیمه شعبان را به دانشجویان تبریک گفتند و با آن‌ها دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این برنامه که شامگاه شنبه، 5 اسفندماه سال جاری برگزار شد رئیس دانشگاه لرستان و مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان از اتاق‌های مختلف دانشجویان بازدید کردند.

دانشجویان بسیجی به توزیع شیرینی در بین دانشجویان به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج) پرداختند.

رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) و رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان (کریمی) از باشگاه ورزشی این مجتمع خوابگاهی بازدید و با دانشجویان ورزش‌کار گفت‌وگو کردند.

تعدادی از دانشجویان مشکلات صنفی خود را با رئیس دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.

رئیس دانشگاه لرستان و مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان لرستان، ضمن تبریک عید نیمه شعبان به دانشجویان از آن‌ها خواستند در انتخابات 11 اسفندماه سال جاری، حضور و مشارکت حداکثری داشته باشند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در سخنان کوتاهی در جمع دانشجویان، انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران را یک جشن ملی دانست.

رئیس دانشگاه لرستان در بخشی از این بازدید با نیروهای حراست فیزیکی و سرپرستان سراهای دانشجویی دیدار و گفت‌وگو کرد.

۱۴۰۲/۱۲/۰۵ - ۲۳:۵۳