برپایی ایستگاه صلواتی نیمه‌شعبان در دانشگاه لرستان با حضور رئیس و معاونان این دانشگاه

۱۴۰۲/۱۲/۰۵

ایستگاه صلواتی جشن دانشجویی به‌مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج)، با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (دکتر محمد حیاتی)، معاون دانشجویی این دانشگاه (دکتر مهدی شاهین)، معاون نهاد رهبری دانشگاه لرستان (حجت‌الاسلام و المسلمین عبداله فاضلی)، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه (حسن صالحی‌راد)، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان (دکتر عابدین درویشی‌پور) و هیئت همراه در محوطه دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی و مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان، برپا شد.

این ایستگاه صلواتی، روز شنبه، 5 اسفندماه سال جاری با استقبال دانشجویان برپا شد تا منتظران ظهور، فرارسیدن سالروز تولد حضرت امام زمان (عج) را جشن بگیرند.

این ایستگاه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، کانون مهدویت و جامعه اسلامی دانشجویان این دانشگاه برپا شد.

۱۴۰۲/۱۲/۰۵ - ۱۳:۱۵