رئیس دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش از حوزه‌های آزمون ارشد و دکترا بازدید کردند

۱۴۰۲/۱۲/۰۴

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور و یوسف عباسی، مدیر حفاظت آزمون استان لرستان، از حوزه‌های مختلف آزمون‌ دانشگاه لرستان در رابطه با آزمون‌های ورودی کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترای نیمه متمرکز سال 1403 بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدیدها، روز جمعه، 4 اسفندماه انجام شد.

آزمون‌های ورودی مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترا نیمه متمرکز (ph.D ) سال 1403 همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان برگزار شدند.

برای حوزه‌های امتحانی متعلق به دانشگاه لرستان در مجموع تعداد 3906 نفر داوطلب برای آزمون ورودی کارشناسی ارشد و تعداد 1851 نفر برای آزمون نیمه متمرکز دکترا ثبت شده است.

در کل استان لرستان، تعداد 10776 نفر برای آزمون کارشناسی ارشد ثبت‌نام کردند که 55 درصد، زن و 45 درصد مرد هستند.

همچنین، در کل استان لرستان، تعداد 3245 نفر در آزمون دکترا نیمه متمرکز ثبت‌نام کردند که 42 درصد زن و 58 درصد مرد هستند.

۱۴۰۲/۱۲/۰۴ - ۱۲:۱۴