نشست همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و بنیاد نخبگان استان برای حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی برگزار شد

۱۴۰۲/۱۲/۰۲

دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دکتر مسعود صادقی، رئیس بنیاد نخبگان استان لرستان، در نشست مشترک، بر همکاری‌های دوجانبه با محوریت تقویت انجمن‌های علمی دانشجویی، مشارکت هرچه بیشتر اساتید در این فعالیت‌ها و حمایت‌های مورد نیاز، تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که چهارشنبه، دوم اسفندماه سال جاری به میزبانی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، با حضور دکتر فاطمه احمدی، مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه لرستان برگزار شد توافق شد درباره موضوعات ذیل، همکاری‌های دوجانبه اجرا شود:

1ـ برگزاری بازدیدهای استادمحور (بازدیدهای علمی فرهنگی) در قالب اردوهای راهیان‌ پیشرفت.

2ـ اجرای مشترک طرح اساتید راهبر هسته‌های علمی فرهنگی.

3ـ برگزاری مشترک گردهمایی‌های فرهنگی.

4ـ برگزاری نشست مشاوره دانشجویان نو ورود با حضور اساتید نخبه.

5ـ برگزاری نشست اطلاع‌رسانی و تشریح طرح‌های بنیاد نخبگان برای انجمن‌های علمی دانشجویی.

6ـ طرح مسیر نخبگی؛ معرفی ۵ درصد دانشجویان برتر برای حمایت از آن‌ها.

7ـ بسترسازی و حمایت از طرح دعوت از اساتید کشوری.

8ـ حمایت از برگزاری کارگاه‌های علمی تخصصی.

۱۴۰۲/۱۲/۰۲ - ۱۶:۴۵