مدیرکل بنیاد شهید لرستان: برگزاری یادواره شهدای دانشجوی استان در خردادماه یک اقدام بزرگ و ارزشمند است

۱۴۰۲/۱۲/۰۱

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان در نشست برنامه‌ریزی برای برگزاری یادواره شهدای دانشجوی استان لرستان به میزبانی دانشگاه لرستان گفت: «برگزاری یادواره شهدای دانشجوی استان لرستان در خردادماه، یک اقدام و فعالیت بزرگ و ارزشمند است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین هبت‌اله هاشمی، در این نشست که روز سه‌شنبه، اول اسفندماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد، تشریح کرد: «این یادواره در خردادماه برگزار خواهد شد و در ایام خردادماه که سالگرد عملیات حاج عمران است تعداد 300 رزمنده لُر در یک روز شهید شدند؛ بنابراین ایام خردادماه یک ایام خاص است که بایستی برجسته شود».

هاشمی، خواستار شد کمیته‌های گوناگون برای برگزاری هرچه بهتر و کیفی‌تر یادواره شهدای دانشجوی استان لرستان تشکیل شود.

گفتنی است در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دکتر میثاق حیدری، رئیس روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر محمدی ضرون، مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان و برخی اعضای ستاد شاهد و ایثارگران (بخش دانشگاهیان استان) حضور داشتند.

۱۴۰۲/۱۲/۰۱ - ۰۹:۵۲