دیدار جمعی از دانشجویان دختر خوابگاه ولیعصر (عج) با معاون دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۲/۰۱

جمعی از دانشجویان دختر سرای دانشجویی ولیعصر(عج) دانشگاه لرستان با دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه دیدار کردند و برخی مطالبات صنفی خوابگاهی خود را با وی در میان گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست و دیدار، روز سه‌شنبه، اول اسفندماه سال جاری در محل اتاق کار معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد و دکتر شاهین (معاون دانشجویی) و دکتر علی زارعی (مدیر امور دانشجویی) دانشگاه به پرسش‌های دانشجویان دختر پاسخ دادند.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در این رابطه به خبرنگار ما گفت: «مهم‌ترین مطالبه این دانشجویان آن است که در اتاق‌های خودشان در خوابگاه بمانند و جابجا نشوند در حالی که باتوجه به اینکه هر ترم تحصیلی، تعدادی از دانشجویان دانش‌آموخته و فارغ‌التحصیل می‌شوند برخی جابجایی‌ها، طبیعی و یک رویه عادی است و دانشجویان در این رابطه اقناع شدند».

۱۴۰۲/۱۲/۰۱ - ۱۰:۴۸