گفت‌وگو با معاون دانشجویی دانشگاه لرستان درباره مهم‌ترین تصمیمات شورای ورزش دانشگاه

۱۴۰۲/۱۱/۳۰

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، مهم‌ترین تصمیمات شورای ورزش دانشگاه لرستان را با تأکید بر این نکته تشریح کرد که:‌ ««هرچقدر بتوانیم امکانات و زیرساخت‌های ورزشی را گسترش دهیم آسیب‌های اجتماعی کاهش خواهند یافت».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، روز دوشنبه، 30 بهمن‌ماه در گفت‌وگو با خبرنگار ما تشریح کرد:‌ «در شورای ورزش دانشگاه تصویب شد ورزش‌های سنتی، بومی و محلی، احیاء و مسابقات مربوط به این ورزش‌ها در دانشگاه لرستان برگزار شود».

دکتر شاهین توضیح داد:‌ «دانشگاه لرستان دارای زمین فوتبال ساحلی مناسب است؛ شورای ورزش دانشگاه تصمیم گرفت با فعال‌کردن چند رشته ورزشی از این زمین به خوبی استفاده شود».

وی اظهار داشت:‌ «از دیگر تصمیمات شورای ورزش دانشگاه لرستان، پیگیری برای تخصیص اعتبارات لازم جهت تکمیل زمین فوتبال ساحلی دانشگاه بود».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، بیان کرد: «در مدت یک سال گذشته عناوین و مقام‌های خوبی در زمینه ورزش دانشجویان توسط تیم‌های دانشجویی این دانشگاه در سطوح منطقه‌ای و ملی و المپیادی کسب شد».

دکتر مهدی شاهین، خاطرنشان کرد: «ما در زمینه فعالیت ورزشی دانشجویان بین‌الملل {غیرایرانی} دانشگاه لرستان هم توانستیم یک مقام نخست در مسابقات معتبر کسب کنیم که همه این‌ها گویای وجود ظرفیت‌های ارزشمند در سطح ورزش دانشجویی دانشگاه لرستان است».

دکتر شاهین، ادامه داد: «برنامه‌ریزی کرده‌ایم گروه کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان، فعال‌تر شود و دانشجویان ترغیب شوند در این فعالیت مشارکت کنند».

وی تصریح کرد: «گروه کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان می‌تواند با ترغیب دانشجویان بین‌الملل به مشارکت در برنامه‌های این گروه، جاذبه‌های طبیعی گردشگری استان لرستان را فراتر از مرز‌های ملی، بیش از پیش، معرفی کند».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تأکید کرد: «بایستی بیش از پیش، به ورزش دانشگاهی در راستای ایجاد یا تقویت روحیه نشاط و شادابی در سطح دانشگاهیان، توجه شود».

وی خبر داد: «برنامه ما این است نشست‌ها و جلسات شورای ورزش دانشگاه لرستان در هر ترم تحصیلی حداقل دو بار تشکیل شوند».

۱۴۰۲/۱۱/۳۰ - ۲۰:۱۹