نشست برنامه‌ریزی اردوی راهیان نور دانشجویان دختر دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۱۱/۲۷

به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، نشست برنامه‌ریزی برای برگزاری هرچه بهتر و کیفی‌تر اردوی راهیان‌نور دانشجویان دختر دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست در دفتر مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان وابسته به معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، حسن صالحی‌راد، مدیر حمایت و پشتیبانی، دکتر مهدی امید، معاون مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، مراد رحیمی (کارپرداز معاونت فرهنگی) و محمد بسحاک، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست درباره راهکارهای هرچه بهتر برگزار شدن اردوی راهیان نور دانشجویان دختر، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

اسفندماه هر سال اردوی‌های دانشجویی راهیان نور برگزار می‌شوند و دانشجویان، راهی سرزمین‌های عملیاتی می‌شوند که در دوران دفاع مقدس، به مدت هشت سال محل ایثار، مجاهدت و شهادت بودند تا یک وجب از خاک میهن اسلامی به اشغال دشمن بعثی و حامیان استکباری‌اش درنیاید.

رئیس قرارگاه شهید علم‌الهدی استان لرستان که ویژه اردوی‌های راهیان‌نور دانشجویی است دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان است.

در سال جاری، دانشگاه لرستان تعداد 600 دانشجوی دختر و پسر را به اردوی راهیان‌نور دانشجویی اعزام می‌کند.

۱۴۰۲/۱۱/۲۷ - ۲۰:۵۹