دعوت از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان برای شرکت در آیین کلنگ‌زنی پروژه ساخت مسکن دانشگاهیان

۱۴۰۲/۱۱/۲۷

از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در آیین کلنگ‌زنی پروژه ساخت مسکن دانشگاهیان دانشگاه لرستان که همزمان با برخی دیگر از استان‌های کشور با حضور برخط (آنلاین) رئیس‌جمهور در روز شنبه، 27 بهمن‌ماه سال جاری، ساعت 9 صبح در محوطه روبه‌روی مسجد دانشگاه (نزدیک سازمان مرکزی) برگزار می‌شود شرکت نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، بخشی از زمین سایت مرکزی دانشگاه لرستان (حدود 16 هکتار) همگام با برنامه سطح کلان با بخشی دیگر از دانشگاه‌های کشور به ساخت مسکن برای اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه اختصاص یافته است.

بخشی از این 16 هکتار براساس نقشه مختص فضای سبز، معابر و خیابان‌های طرح است و بخشی هم به ساخت مسکن دانشگاهیان دانشگاه لرستان اختصاص دارد.

اساتید و یاوران علمی دانشگاه لرستان که واجد شرایط قانونی باشند از این طرح منتفع خواهند شد.

طرح مذکور در راستای نهضت ملی مسکن توسط دولت سیزدهم است که براساس انعقاد تفاهم‌نامه بین وزارت علوم و وزارت راه و شهرسازی در چارچوب سیاست‌های کلان دولت سیزدهم اجرا شده است.

۱۴۰۲/۱۱/۲۷ - ۲۲:۱۳