دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان برای حضور دشمن‌شکن در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن

۱۴۰۲/۱۱/۲۱

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان دعوت کرد حضور پر رنگ و دشمن‌شکن در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن، سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به این شرح است:

در آستانه چهل و پنجمین فجر انقلاب اسلامی که مصادف شده است با حلول ماه مبارک شعبان، درود و سلام می‌فرستیم به محضر قطب عالم امکان، حضرت صاحب‌العصر و الزمان، ارواح طیبه امام شهدا و شهیدان، مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران اسلامی، بویژه دانشگاهیان عزیز و فرهیخته و از آحاد جامعه دانشگاهی دعوت به عمل می‌آوریم تا در این جشن بزرگ انقلاب اسلامی ایران، حضوری پررنگ و دشمن‌شکن داشته باشند.

وعده ما همگام با ملت شریف اسلامی، ساعت ۱۰صبح، روز یکشنبه، 22 بهمن، خرم‌آباد، میدان شهدا، روبه‌روی فاطمیه (س).

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۰۸:۵۲