دعوت از دانشگاهیان دانشگاه لرستان برای شرکت در راهپیمایی درون‌دانشگاهی گرامیداشت دهه فجر

۱۴۰۲/۱۱/۱۹

راهپیمایی دانشگاهیان دانشگاه لرستان به مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر، از محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان تا سالن ورزشی امام علی (ع) این دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این راهپیمایی درون‌دانشگاهی، روز شنبه، 21 بهمن‌ماه سال جاری ساعت 11 صبح از محل مزار سه شهید گمنام آغاز شده تا سالن ورزشی امام علی (ع) ادامه دارد.

دانشگاهیان دانشگاه لرستان با حضور بر مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان و مشارکت در این راهپیمایی درون‌دانشگاهی، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، تجدید بیعت و میثاق می‌کنند.

در پایان این برنامه به تعداد 45 نفر از شرکت‌کنندگان به قید قرعه، جایزه (کارت هدیه) اهداء می‌شود.

این برنامه را مدیریت پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار می‌کند.

۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۱۷:۳۳