اسامی و ساعات نمایش فیلم‌های جشنواره فیلم فجر در سینما استقلال خرم‌آباد و چگونگی هماهنگی برای حضور

۱۴۰۲/۱۱/۱۸

تاریخ، ساعات و اسامی فیلم‌های جشنواره فجر که در سینما استقلال خرم‌آباد به نمایش درمی‌آید منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، با همکاری اداره تشکل‌های اسلامی و کانون‌های فرهنگی و هنری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان هماهنگی حضور اساتید و یاوران علمی دانشگاه با بلیط ۵۰ درصد تخفیف در اکران فیلم‌های جشنواره فجر در روز شنبه21 بهمن‌ماه انجام شده است.

جهت تهیه بلیط تماشای فیلم های جشنواره فجر در تاریخ ۲۱ بهمن ماه1402 به ساختمان شهید سلیمانی مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگا، طبقه اول آقای چنگیز شاه‌کرمی مراجعه نمایید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، برای اطلاع بیشتر از برنامه، تصویر زیر را مطالعه کنید:

۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۳:۱۲